Зареждам страницата

Защо да изберете BGspeditor.com за транспорт на домашен любимец?


Защо да изберете BGspeditor.com за транспорт на домашен любимец?

Всички знаем, че животните са нашият безценен приятел и дори само раздялата ни с тях би довела до стрес и тях и нас самите. За да избегнете този стрес се уверете, че сте се свързали с хора, които наистина знаят как да се погрижат за вашият Любимец. Разгледайте офертите, които се предлагат за транспорт на животни в чужбина. Разберете дали предлагат да вземат животното от домът Ви или не. Възможно ли е да го доставят до посочен от вас адрес или не. Тъй като всеки допълнителен транспорт е последващ разход и стрес за любимецът ви. Не се притеснявайте да се интересувате дали ще ви осигурят клетка за транспортирането. Трябва да знаете че клетката, в която ще пътува вашия Любимец, е нужно да отговаря на някои условия и да е съобразена с размерите и теглото му. В нея животното трябва да може да стой добре изправено без да докосва с главата си тавана на клетката. Попитайте какъв опит има фирмата в превоза на животни. Информирайте се и за грижите, които се полагат по време на пътуването, което може да трае от няколко часа до няколко дни. Ако почувствате несигурност в фирмата, която сте избрали, отложете пътуването, докато не намерите друга, в която сигурността ви е гарантирана. И не на последно място информирайте се дали може да ви бъде оказана помощ ако ви е нужна такава от транспортната фирма при подготовката на документите за пътуване.

Ако имате съмнения в избраната вече фирма и се нуждаете от транспорт за вашия домашен Любимец не се колебайте да ни се обадите. Ние ще ви запознаем както с важните, така и с дребните детайли относно това, как ще осъществим транспорта. И ще извършим услугата от адрес до адрес. Ако не сте запознати какви документи са ви необходими ние ще ви окажем съдействие. Ако имате клетка и желаете да транспортираме в нея вашия Любимец , ние ще се съобразим с вашето желание, стига тя да отговаря на изискванията за транспорт. Ако не разполагате с такава, ние ще ви осигурим подходяща. Превозните средства с които  пътуват вашите домашни любимци са предназначени и оборудвани така че да осигурим комфорта им по време на пътуването. В зависимост от продължителността на пътуването и метеорологичните условия през летния сезон превозните средства се охлаждат, а през зимния се отопляват. По време на пътуване осигуряваме постоянен достъп до вода, така както и почивки за храна, почистване на клетките, разходки за физиологични нужди. За вашето спокойствие нашите превозни средства са снабдени с GPS и възможност за видео връзка клипчета и снимки с вашия Любимец по време на пътуването. И накрая, но не на последно място ако желаете имате възможност да пътувате заедно с вашия домашен Любимец, не сте в състояние да се разделите с него, то при нас това е възможно. Достатъчно е просто да ни се обадите поне една седмица по-рано от планираното ви пътуване и да заявите желанието си и ние ще се погрижим за комфорта на вас и любимеца ви от началото до края. Така при предстоящи следващи пътувания Вие ще знаете на кого може да се доверите. 
Благодарим Ви, че избрахте нас ! 
Ще се радваме ако след извършения транспорт ни върнете обаждане с отзиви за това как е протекъл транспорта на вашия домашен Любимец. Готови сме да чуем както вашите благодарности, така и да понесем критики.